Gevulde lychee in spinazie

4 personen

Borrelhapje

Japans

 

Ingrediënten :

 

  • 1 blik lychee’s
  • 1 pakje paturain met kruiden
  • 2 eetlepels rode port
  • 100 gr spinazie
  • 4 radijsjes

 

Bereidingswijze :

 

In vergiet lychee’s goed uit laten lekken. Spinazie wassen en uitzoeken. In pan ruim water aan de kook brengen. Spinazie enkele tellen koken. In vergiet uit laten lekken.

In kommetje paturain en port goed door elkaar roeren.

Lychee’s vullen met mengsel. 3 spinaziebladeren overlappend op elkaar leggen. Met keukenpapier droogdeppen. Gevulde lychee in spinazie wikkelen. Op de zelfde manier rest van lychee’s in spinazie wikkelen.

Radijs schoonmaken en wassen. Met een scherp mes in dunne plakjes snijden. Plakjes in dunne reepjes snijden. Spinaziehapjes garneren met drie reepjes radijs.