Ham kaaspuntje

4 personen

Borrelhapje

Japans

 

Ingrediënten :

 

  • 75 gr gesneden achterham
  • 75 gr kernhem kaas
  • 1 kleine ui
  • 1 dl garderoom
  • 1 ei
  • 50 gr korstmix ( pak )
  • 1½ eetlepel rode bietensap
  • ½ eetlepel bloem

 

Bereidingswijze :

 

Oven voorverwarmen op 200c. Ham in kleine stukjes snijden. Van kaas korst snijden. In stukjes snijden. Ui pellen en heel fijn snipperen.

In kom doen: garderoom, ei, ham, kaas en ui. Mengsel door elkaar kloppen.

In andere kom van korstmix en bietensap korstdeeg maken volgens gebruiksaanwijzing.

2 taartvormpjes ( 12 cm ) invetten.

Aanrecht  en deegroller bestuiven met bloem. Deeg uitrollen tot lap van 25 x 25 cm.

Hiermee vormpjes bekleden.

Eimengsel in vormpjesschenken. Taartjes in 30 minuten gaar en goudbruin bakken.

Taartjes aflaten koelen en elk in 8 puntjes snijden.