Ham kaaspuntje
4 personen
Borrelhapje
Japans
Ingrediënten :
- 75 gr gesneden achterham
- 75 gr kernhem kaas
- 1 kleine ui
- 1 dl garderoom
- 1 ei
- 50 gr korstmix ( pak )
- 1½ eetlepel rode bietensap
- ½ eetlepel bloem
Bereidingswijze :
Oven voorverwarmen op 200c. Ham in kleine stukjes snijden. Van kaas korst snijden. In stukjes snijden. Ui pellen en heel fijn snipperen.
In kom doen: garderoom, ei, ham, kaas en ui. Mengsel door elkaar kloppen.
In andere kom van korstmix en bietensap korstdeeg maken volgens gebruiksaanwijzing.
2 taartvormpjes ( 12 cm ) invetten.
Aanrecht en deegroller bestuiven met bloem. Deeg uitrollen tot lap van 25 x 25 cm.
Hiermee vormpjes bekleden.
Eimengsel in vormpjesschenken. Taartjes in 30 minuten gaar en goudbruin bakken.
Taartjes aflaten koelen en elk in 8 puntjes snijden.