Japanse omelet rolletjes

4 personen

Borrelhapje

Japans

 

Ingrediënten :

 

  • 2 eieren
  • 1 eetlepel melk
  • 15 gr boter
  • 75 gr Noorse garnalen

 

Bereidingswijze :

 

Klop de eieren los met een scheutje melk.

Smelt de boter in een koekenpan. Giet het eimengsel in de pan en verdeel de garnalen over het eimengsel. Gebruik een vrij laag vuur, opdat de garnalen niet taai worden.

Til met een spatel hier en daar de al gestolde rand op en laat wat dunne mengsel onder de omelet lopen. Draai de omelet om en doe het vuur uit. Laat de omelet 1 minuut staan.

Schep de omelet uit de pan en laat afkoelen. Rol de omelet stevig op en wikkel hem in huishoudfolie. Leg de rol in de koelkast. Verwijder de folie. Snijd vlak voor het opdienen de omelet met een scherp mes in plakjes van 1 cm breed. Leg de omeletrolletjes plat op de schaal.